DXRacer en Final Fantasy VII Rebirth Gaan Samenwerken

DXRacer USA. Whitmore Lake, Michigan - 27 februari 2024


Met trots kondigen we aan dat we na Final Fantasy XVI in 2023 onze samenwerking met Square Enix dit jaar hebben vernieuwd. De game Final Fantasy VII Rebirth staat voor PlayStation 5 op 29 februari 2024 gepland.

DXRacer en Square Enix hebben samen besloten om een aangepaste gamestoel te ontwikkelen voor de aankomende game Final Fantasy VII Rebirth. De Final Fantasy VII Rebirth Edition Gamesstoel uit de Drifting Serie is geïnspireerd op een aantal van de meest iconische elementen in de game, zoals het enorme zwaard van Cloud Strife dat meerdere vijanden in één keer van hun voeten kan slaan. De ideale mix van professionele functionaliteit en een stijlvol ontwerp zorgt voor een meeslepende ervaring.


Over Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth, een aankomende Action RPG, wordt door Square Enix uitgebracht. Het is de tweede game in het epische, veelgeprezen Final Fantasy-remakeproject, waarin de legendarische RPG opnieuw wordt vormgegeven in drie afzonderlijke, op zichzelf staande delen. Het is het langverwachte nieuwe verhaal in het Final Fantasy VII remakeproject, een herbewerking door de oorspronkelijke makers van de iconische originele game in drie op zichzelf staande titels. In deze game kunnen spelers genieten van verschillende nieuwe elementen terwijl het verhaal zich ontvouwt, met als hoogtepunt de reis van de party naar 'The Forgotten Capital' uit de originele Final Fantasy VII.

De game bevat een geëvolueerd gevechtssysteem waarin spelers samen met hun strijdmakkers, waaronder nieuw toegevoegde personages, strategisch denken kunnen combineren met spannende actiegevechten. Daarnaast bevat de game een levendige en uitgestrekte wereld, waarin spelers zich kunnen verheugen op nieuwe avonturen, zoals een sprintje trekken over grasvlakten op een Chocobo en het verkennen van uitgestrekte omgevingen.

De onbekende reis gaat echter verder... In dit zelfstandige avontuur voor fans en nieuwkomers wagen Cloud en zijn kameraden zich over de planeet, hun lot is ongeschreven, waardoor elke stap buiten de dystopische stad Midgar fris en mysterieus is. Cloud en zijn kameraden ontvluchten de stad Midgar op jacht naar de gevallen held Sephiroth. Terwijl ze over de wereld reizen, komen ze in een reis terecht die over het lot van de planeet zal beslissen.


Over DXRacer

Als pionier op het gebied van premium gamestoelen introduceerde DXRacer in 2006 's werelds eerste gamestoel, de Formula Serie. Dit betekende een baanbrekende mijlpaal in de game-industrie en zorgde voor een legendarische status op het gebied van gamestoelen.



In 2013 betrad DXRacer de Amerikaanse markt en vestigde het hoofdkantoor zich in Michigan. DXRacer versterkte zijn aanwezigheid door gerenommeerde gamingtoernooien zoals MLG, UMG, LPL en LCK te sponsoren en samen te werken met Esports organisaties zoals Faze Clan, SKT T1 en Samsung Galaxy. In het bijzonder werkte DXRacer samen met prominente merken als Monster Energy, Facebook Gaming, Sony, Razer en Twitch om aangepaste stoelen te maken. De invloed van DXRacer breidde zich uit naar Hollywood en verscheen in grote sporten, films en tv-series, waardoor het een grote schare fans wist te boeien.

Vanaf de originele gamestoel (Formula Serie) tot nu heeft DXRacer al meer dan twintig jaar onderzoek gedaan en gamestoelen ontwikkeld. In 2024 lanceerde DXRacer de Smart Electric Gaming Chair, een werkelijk buitengewoon en revolutionair product dat je een ongeëvenaarde nulzwaartekrachtervaring biedt voor ultiem comfort en optimale prestaties.



Momenteel beschikt DXRacer over een uitgebreid netwerk van 200 wederverkopers, die een divers assortiment van 1.000 producten aanbieden. Met een grote schare volgers op social media en een aanzienlijk aantal gebruikers over de hele wereld, heeft DXRacer wereldwijd miljoenen trouwe volgers bereikt.