BetBoom Dacha Dubai 2024

DXRacer USA. Whitmore Lake, Michigan - 6 februari 2024

We zijn bijzonder vereerd dat we geselecteerd zijn als gamestoel voor het esports-toernooi BetBoom Dacha Dubai 2024. Dit belangrijke evenement, het eerste Dota 2-toernooi van het jaar, wordt van 4 tot 16 februari gehouden in One & Only Royal Mirage in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.


Als ergonomische gamestoel voor op kantoor biedt de Master Serie gamers en kantoormedewerkers uitzonderlijk comfort en ondersteuning bij langdurig zitten. Verander je gamewereld met een innovatief modulair ontwerp. De ultra-ademende Air Serie past een sterk mesh toe in de gamestoel en biedt gebruikers 'van top tot teen' een knusse en revolutionaire game-ervaring. Omarm de gloednieuwe zitervaring, die voelt alsof je op een wolk zit.


Over BetBoom Dacha Dubai 2024

De BetBoom Dacha Dubai 2024, georganiseerd door de eSports toernooi-operator FISSURE in samenwerking met wedkantoor BetBoom, ging op zondag 4 februari van start. Tijdens de komende toernooien van 2024 strijden twaalf teams om de overwinning. Van deze teams hadden zeven teams een directe uitnodiging en vijf teams hadden de kans om zich voor het evenement te kwalificeren. Opvallende deelnemers zijn bekende teams als Team Spirit, Team Liquid, BetBoom Team en Gaimin Gladiators, die een directe uitnodiging van de organisator kregen.



Het toernooi bestaat uit twee fasen: de groepsfase en de play-offs. Alle wedstrijden, behalve de grote finale, worden in een best-of-three serie gespeeld. De grote finale wordt in een best-of-five serie gespeeld. Met een enorme prijzenpot en een indrukwekkende schaal zal het BetBoom Dacha Dubai 2024 evenement ongetwijfeld furore maken in de eSportswereld en de interesse van Dota 2 liefhebbers van over de hele wereld wekken.

1) BetBoom Dacha 2024 Wedstrijdformat

Deelnemers

Twaalf teams

-Zeven teams op uitnodiging

-Vijf teams uit regionale kwalificatiewedstrijden

Groepsfase - 4 februari - 8 februari 2024

-Twee enkelvoudige round-robin groepen van elk zes teams

-Alle series bestaan uit twee wedstrijden

-De beste vier teams van elke groep gaan door naar de upper bracket ronde van de play-offs.

-De overgebleven teams zijn uitgeschakeld

Play-offs - 11 februari - 16 februari 2024

-Bracket met dubbele eliminatie

-Alle wedstrijden, behalve de grote finale, zijn Bo3

-Grote finale is Bo5

2) BetBoom Dacha 2024 Prijzenpot


De prijzenpot van USD 1.000.000 wordt als volgt onder de deelnemers verdeeld:



-1e plaats $400.000

-2e plaats $200.000

-3e plaats $100.000

-4e plaats $60.000

-5de-6de plaats $45.000

-7e-8e plaats $35.000

-9e-10e plaats $20.000

-11e-12e plaats $20.000


Over DXRacer

Als pionier op het gebied van premium gamestoelen introduceerde DXRacer in 2006 's werelds eerste gamestoel, de Formula Serie. Dit betekende een baanbrekende mijlpaal in de game-industrie en zorgde voor een legendarische status op het gebied van gamestoelen.


In 2013 betrad DXRacer de Amerikaanse markt en vestigde het hoofdkantoor zich in Michigan. DXRacer versterkte zijn aanwezigheid door gerenommeerde gamingtoernooien zoals MLG, UMG, LPL en LCK te sponsoren en samen te werken met eSports organisaties zoals Faze Clan, SKT T1 en Samsung Galaxy. DXRacer heeft in het bijzonder samengewerkt met prominente merken als Monster Energy, Facebook Gaming, Sony, Razer en Twitch om aangepaste stoelen te maken. De invloed van DXRacer breidde zich uit naar Hollywood en verscheen in grote sporten, films en tv-series, waardoor het een grote schare fans wist te boeien.


Van de originele gamestoel (Formula Serie) tot de huidige slimme elektrische gamestoel (Martian Serie), heeft DXRacer al meer dan twee decennia besteed aan onderzoek en ontwikkeling van zijn gamestoelen. Op dit moment beschikt DXRacer over een uitgebreid netwerk van 200 wederverkopers, die een divers assortiment van 1.000 producten aanbieden. Met een grote schare fans op social media en een aanzienlijk aantal gebruikers over de hele wereld, heeft DXRacer wereldwijd al miljoenen mensen bereikt. DXRacer blijft zich inzetten voor het maken van eersteklas gamemeubilair dat niet alleen individualiteit weerspiegelt, maar ook de kwaliteit van leven verbetert. Zit beter, game langer!